Lees voor

Terug naar overzicht

Naktuinbouw Testen & Analyses gesloten op 25 september

Publicatiedatum: 28 augustus 2024

Wij staan graag voor uw klaar om monsters te ontvangen en uw vragen te beantwoorden. Echter op woensdag 25 september is Naktuinbouw Testen & Analyses gesloten vanwege een jaarlijks domeinuitje.  

Wat betekent dit voor u? 

Er wordt op locatie Roelofarendsveen en Horst op deze dag niet gewerkt. U kunt op deze dag geen monsters voor onze laboratoria afleveren. We doen ons uiterste best om voortgang te garanderen, maar het kan zijn dat toetsen later worden ingezet en uitslagen vertraagd beschikbaar zijn! 

Wanneer kunt u ons bereiken?

Buiten feestdagen om, kunt u ons elke maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 8.00 en 16.30 uur.  U kunt ons bereiken via e-mail. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken: 

  • Voor administratieve vragen (denk aan mijnNaktuinbouw, tarieven, inzendformulieren, inschrijvingen of facturen) belt u met de Testen & Analyses administratie op (071) 332 61 50. U kunt ook bij de veel gestelde vragen kijken op onze website: Naktuinbouw Testen & Analyses 
  • Voor planningsvragen (denk aan beschikbare capaciteit, verwachte einddata) belt u met de planning van Testen & Analyses op (071) 332 62 40. 

Terug naar overzicht